Nærværende revision

Godkendt, uvildig revidering kan sagtens gå hånd i hånd med nærværende samarbejde og indsigtsgivende rådgivning.

Derfor har vi hjertet med i regnskabet.

Det vil sige, når vi kalder os selv for nærværende revisorer, så mener vi det i den forstand, at vi leverer professionel og effektiv revidering og revisorhjælp til din virksomhed. Men det gør ethvert andet revisionsfirma selvfølgelig også.

Vi skiller os ud med vores forankring i det lokale og det menneskelige. Hos Nærrevision lægger vi vægt på at være del af det samfund og de mennesker, vi servicerer. Det vil sige, vi går op i at være lokalmiljøet nært.

Men mere end det, så betragter vi alle vores samarbejder fra samme øjenhøjde, og vores filosofi er, at din virksomheds udgangspunkt er vores brændpunkt.

Det er, hvis du spørger os, nærværende revision.

SE VIDEO: Hvorfor have et budget?

Forstå hvorfor det er vigtigt for dig at have et budget.

Indsigtsrig rådgivning

En revisor er mere end en lommeregner på to ben, der spiser regnskaber til morgenmad og taler om driftsbudgetter ved middagsbordet. En god revisor er også en rådgiver, og værdifuld revidering af din virksomhed må meget gerne også være oplysende og give dig bedre indsigt i dine finansielle muligheder og udfordringer.

Målet er pålidelig økonomisk bogføring og finansielle oplysninger, der kan informere ligeså meget, som de kan handles på.

Sådan en tilgang lægger meget naturligt op til et mere nært og ansvarsbevidst samarbejde mellem revisor og virksomhed, og således efterlades der samtidig også mere plads til revisorhjælp, rådgivning og dialog om fremtidige muligheder.

 

Et værdifuldt samarbejde

Vi reviderer dine regnskaber og årsrapport efter kravene i dansk lovgivning og efter de internationale standarder. Dertil tilbyder vi med glæde ekstra revisor rådgivning og sparring, hvor vi tager udgangspunkt i nøgletal fra vores forudgående revision samt de flere års erfaring og brancheforståelse, vores revisorer har med i tasken, når de møder op ude hos jer.

Vores revisorer besidder alle stærke kompetencer indenfor både det regnskabsmæssige og rådgivningsmæssige aspekt af revisionsarbejdet. Det er især vigtigt for os, at vores kunder og klienter føler sig trygge i visheden om, at vi udfører et professionelt stykke arbejde, der fører til troværdige regnskaber.

Det er netop endnu en fordel med en revisor, der er lidt mere nærværende end standarden.

Når vi fra dag ét tager udgangspunkt i præcis din virksomheds situation, så er det med fokus på at skabe indsigt og klarhed, der i sidste ende gerne skulle føre til bedre overblik over omkostninger, omsætning, indtægtspotentialer og driftsbudgetter for dig og din virksomhed.

Og når det kommer til sparring og økonomisk rådgivning, så er vi lige så investerede i din succes, som du er.

Målet er altid et værdifuldt samarbejde.

Hvad betyder revision?

Selve ordet revision dækker over det arbejde, som en revisor udfører. Revision er derfor mange ting, hvoraf bl.a. at revisoren hjælper med at gennemgå virksomhedens regnskaber, lønindberetning, årsrapporter og ellers yde revisorrådgivning. Formålet med revision er såvel at revisoren tilbyder en uvildig gennemgang af virksomhedens regnskaber.

Revisionspligten

Som udgangspunkt skal alle selskaber revideres. Dog kan revision fravælges af mindre selskaber. Dette skal besluttes på den ordinære generalforsamling og skal fremgå af årsregnskabet.

Revisionspligt og gældende grænser udgør:

Revisionspligten blev lempet som følge af en lovændring vedtaget 1. juni 2010. Dog kan ikke alle klasse B-selskaber fravælge revisionen. 

Et selskab kan kun fravælge revision, hvis følgende to ud af tre grænser ikke overskrides: 

  • Omsætning på 8 mio. kr. 
  • Balancesum på 4 mio. kr. 
  • 12 ansatte