Har du brug for revisorhjælp?

Når vi taler om revision, bevæger vi os hurtigt ud i et større område, hvor der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Det kan ofte virke uoverskueligt, og det er ofte tidskrævende for en virksomhedsejer. Derfor hælder mange til at få revisorhjælp.

Hos Nærrevision er vi en levende arbejdsplads med 17 engagerede medarbejdere, der alle brænder for at give den bedst mulige revisorhjælp. Vi leverer professionel og effektiv revidering og revisorhjælp til din virksomhed, så du kan fokusere på din virksomhed.

Hos Nærrevision gør vi vores bedste for, at du og din virksomhed får den bedste revisorhjælp.

Derfor sætter vi vores lid til det nære samarbejde, den deltagende dialog og en ansvarlig tilgang til vores arbejde og jeres økonomi.

Det er vores DNA – DeltagendeNærværendeAnsvarlige

Personlig og nærværende revisorhjælp

Det er vigtigt for os, at du føler du har det bedste match med din faste revisor kombineret med de opgaver vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på nærhed geografisk, men også i de relationer vi bevæger os i, når vi hjælper med revision.

Vi betragter alle vores samarbejder fra samme øjenhøjde, og vores filosofi lyder derfor på, at din virksomheds udgangspunkt er vores brændpunkt.

Vi tager nøje udgangspunkt i din virksomhed nuværende situation og behov, hvortil vi fokuserer på at løfte udførelsen – men også ansvaret – af jeres bogføring, så I får lige den revisorhjælp, som I ønsker.

vores 6 kerneydelser

Ærlig og ansvarsbevidst revisorhjælp

Når vi indleder et samarbejde med dig, sørger vi for at revidere dine regnskaber og årsrapporter efter alle kravene i den danske lovgivning og efter de internationale standarder. Vi er ærlige og ansvarsbevidste, når vi sidder med din virksomheds økonomi.

Vi vil gå ekstra langt for vores samarbejdspartnere, og tilbyder derfor en åben og ærlig revisor rådgivning om dine finansielle muligheder og udfordringer.

Målet er pålidelig revisorhjælp og finansielle oplysninger, der kan informere lige så meget, som de kan handles på.

Alle vores dygtige revisorer besidder stærke kompetencer inden for revision, og har derfor en god forståelse for at give den bedst mulige revisorhjælp.