Få et revisionsfirma, som sætter sig ind i din virksomhed

Når du overdrager virksomhedens økonomi til et revisionsfirma, så lægger du samtidig et stort ansvar på revisorerne, når det kommer til håndtering af virksomhedens regnskaber og samtidig det allervigtigste. Din tillid til, at revisionsfirmaet håndterer din virksomheds økonomi bedst muligt.  

I Danmark har vi utrolig mange både små og store revisionsfirmaer, og det kan ikke altid være lige nemt at finde rundt i hvilket revisionsfirma, du skal vælge, og hvem du skal overlade det økonomiske ansvar til. Vælger du en af de store revisionsfirmaer, vil du så ende med at være et nummer i rækken, eller vil revisoren sætte sig grundigt ind i din virksomhed?  

Vores ydelser

Et mindre revisionsfirma har også godt styr på debet og kredit, bogføring, driftsoptimering og rådgivning af din økonomi. Fordelen ved at vælge et mindre revisionsfirma er, at de ofte er mere omstillingsparate, og du vil ofte få én revisor tilknyttet din virksomhed, og som har et solidt kendskab til din virksomhed, de finansielle muligheder samt udfordringer, der kan opstå.

Derfor bør du overveje at tage en snak med både de store revisionsfirmaer og et mindre lokalt revisionsfirma, når du skal have en ekstern økonomisk samarbejdspartner ind over virksomheden. Dermed kan du lave en sammenligning og se, hvor du får den bedste løsning samt om mavefornemmelsen, er der.

Vores DNA

Et nærværende revisionsfirma

Nærrevision er ikke som de store revisionsfirmaer. Hos os kender vi vigtigheden af et stærkt, tillidsfuldt og nærværende samarbejde, hvor du ikke kun er et nummer i rækken og med flere forskellige revisorer knyttet til din virksomhed. Når du overlader din virksomheds økonomi i vores hænder, viser du samtidig en stor tillid til os – og det forpligter. For en tillid til os er ikke givet på forhånd. Det er noget, som i de fleste tilfælde opbygges over tid. Derfor vil vi som revisionsfirma gerne løbe den ekstra mil og dette mener vi, at vi gør bedst ved at have en fast revisor tilknyttet din virksomhed, og som har muligheden for at sætte sig grundigt ind i virksomheden. Samtidig får du en revisor, som er Deltagende, Nærværende og Ansvarlig. For dette er Nærrevisions DNA. 

Som revisionsfirma har Nærrevision flere års erfaring med økonomisk rådgivning, driftsoptimering, bogføring og meget mere samt en solid brancheforståelse. Vi ved at der hviler et stort ansvar på vores skuldre, når vi håndterer virksomhedens økonomi – uanset om det er rådgivning omkring virksomhedens økonomi, driftsoptimering eller hjælp til bogføring. Derfor har vi altid en struktureret tilgang til vores opgaver og en solid forståelse for virksomhedens økonomi, så vi kan rådgive dig om dine finansielle muligheder, og hvilke økonomiske udfordringer der kan opstå.  

Hos Nærrevision får du et revisionsfirma, som er lokalt forankret med kontorer i Hillerød og Frederiksværk. Hos os skal du kun forholde dig til din fast tilknyttede revisor. Vi mener, at en fast samarbejdspartner er med til skabe de bedste muligheder for en nærværende og tæt samarbejdsrelation. Derudover får du en revisor, som har tid til at sætte sig grundigt ind i din virksomhed for, at kunne rådgive dig bedst omkring dine muligheder.

For vi mener at en fast revisor er nødvendig for, at du får den bedst mulige service og rådgivning – altid.