Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

GDPR Cookie Consent

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Kontrollere, om der kan placeres cookies
Navn
Udløb
session
Funktion
Kontrollere, om der kan placeres cookies

Google Analytics

Statistikker, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Udløb
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 dag
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Provide technical monitoring

Facebook

Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Facebook til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Udløb
2 år
Funktion
Gemmer sidste besøg
Navn
Udløb
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger
Navn
Udløb
3 måneder
Funktion
Gemmer et unikt session-id
Navn
Udløb
3 måneder
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Udløb
90 dage
Funktion
Holde brugere logget ind
Navn
Udløb
3 måneder
Funktion
Gemmer og spore besøg på tværs af websteder
Navn
Udløb
2 år
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Udløb
30 dage
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
Udløb
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Udløb
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger

Funktionel

Navn
Udløb
1 uge
Funktion
Bestemmer skærmopløsningen
Navn
Udløb
90 dage
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer og spore, om browserfanen er aktiv

LinkedIn

Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger LinkedIn til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse LinkedIn fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Udløb
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Udløb
1 måned
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Udløb
3 måneder
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Udløb
30 dage
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Udløb
1 dag
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Udløb
2 år
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Udløb
session
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider

Funktionel

Navn
Udløb
10 år
Funktion
Gemmer privatlivspræferencer
Navn
Udløb
session
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider

Google reCAPTCHA

Funktionel, Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google reCAPTCHA til spamforebyggelse. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google reCAPTCHA fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Giver spam-beskyttelse

Marketing / sporing

Navn
Udløb
session
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots
Navn
Udløb
session
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots
Navn
Udløb
vedholdende
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots

Complianz

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Complianz til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart. For mere information, bedes du læse Complianz fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Gemmer accepteret cookie-politik-id
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Store if the cookie banner has been dismissed

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved indsendelse af kontaktformular. I enkelte tilfælde kan sporingen omfatte avanceret brugeradfærd på siden, f.eks. musebevægelse og navigation.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer eller det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold, så du får en bedre oplevelse på siden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores kontaktformular. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nærrevision A/S