Men hvorfor indgå et samarbejde med os? Nærrevision har eksisteret siden 1994, og siden da har vi oplevet en markant vækst grundet vores fokus på service, involvering og det nærværende samarbejde. Vi går op i, at du virkelig føler, du bliver taget seriøst, når du er kunde hos os, om så du kommer fra en stor, lille eller enkeltmandsvirksomhed.

Denne tætte relation afspejles også i vores kerneværdier – det vi kalder vores DNA: Deltagende, Nærværende og Ansvarlige. Det er klart, at vores fokus på det tætte samarbejde stiller krav til os. Derfor får du også en fast kontaktperson hos os, når du får en revisor løsning hos os. Det er din garanti for, at vi altid bliver klogere på din forretning, og derved kan vejlede dig endnu bedre som tiden går, og vi løser konflikter sammen.

 

En revisor løsning med et stort kompetencegrundlag

Vores revisor løsninger kan spænde bredt, alt efter hvilke udfordringer du gerne vil have hjælp til. Det vil vi naturligvis gerne tage en snak om, så vi sikrer, at din løsning hos os dækker alle de områder, du ønsker sparring for.

Vores godkendte revisorer har alle de kompetencer, du måtte få brug for i din virksomheds situation. Vi hjælper blandt andet med jeres årsrapport, bogføring, skat, lønadministration og meget andet, så du er på forkanten med alle de økonomiske aspekter af din virksomhed. Vores revisorers udvikling stopper aldrig, da vi altid har fokus på at følge den nyeste udvikling inden for virksomhedsregnskab og de regler, der gør sig gældende for dette område.

vores 6 kerneydelser

Uforpligtende snak om din revisor løsning

For at vi kan finde ud af, om vi er et godt match, vil vi gerne i dialog med dig. Det er ganske gratis at kontakte os, så vi kan tage en snak om din forretning, dine udfordringer og forventninger. Herefter kan vi så skræddersy en uforpligtende revisor løsning, der giver mening for dig og din virksomhed.

Vi ønsker at finde en struktur for samarbejdet, der gør dig glad som kunde, og som sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om de udfordringer, du måtte have. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular her.

Vi glæder os til at tale med dig om din revisor løsning hos Nærrevision.