Uafhængige godkendte revisorer

Vores godkendte revisorer er til for dig, og derfor kan vi garantere, at vores revisorer er uafhængige og udelukkende fokuseret på din forretnings ve og vel. Vi deler ikke dine tal, og du kan trygt spørge os om dine udfordringer, da vi er til for at rådgive dig om alle dine økonomiske problemstillinger.

Vores uafhængige godkendte revisorer er kvalificeret til at løse alle dine økonomiske problemstillinger. Vi har indsigt i alle processer som f.eks. bogføring, årsregnskab, moms mv., så vores godkendte revisorer kan vejlede og rådgive dig bredt og kompetent inden for alle disse områder. Derudover er vi medlemmer af FSR, og vi er underlagt den lovpligtige kontrol fra Erhvervsstyrelsen, så vi holdes til ansvar for vores kompetencer. Det betyder, at du kan vide dig sikker i, at vi altid har den nyeste viden, og vi altid vejleder professionelt og efter reglerne.

vores 6 kerneydelser

Dine lokale godkendte revisorer

Nærrevision har kontorer i Hillerød og Frederiksværk, så hvis din virksomhed er i Nordsjælland, så har vi rig mulighed for at mødes og tale om dine virksomhedsregnskaber. Hvis din virksomhed befinder sig andre steder i landet, så tag endeligt fat i os, og så vil vi gerne tage en snak om mulighederne. Vores seriøsitet og fokus på service går på tværs af regionerne, så du vil også opleve, at vi er helt involveret i din forretning, hvis vi starter et samarbejde på trods af den geografiske afstand.

At vi vil levere en god service, kommer til udtryk på mange måder, hvor én af måderne er, at vi deltager aktivt i samarbejdet. Hos Nærrevision får du ikke bare en samarbejdspartner, der ligger din virksomhed på køl i kundekartoteket, hvorfor du aldrig hører fra os. Vi holder dig i stedet opdateret og hjælper dig løbende med at holde alle deadlines og lignende, der gør sig gældende for din virksomhed.

Er du interesseret i et samarbejde, hvor du får din egen uafhængige godkendte revisor, så tag kontakt til os i dag. Du kan ringe, skrive eller anmode om at blive kontaktet via vores kontaktformular. Du finder vores kontaktinformation og kontaktformularen her.