Skatterådgivning til virksomheder

Uanset din virksomhedsstørrelse eller type, kan vores revisorer hjælpe med din virksomhedsskat. Vores revisorer er godkendte, hvilket er din forsikring for, at du får ordentlig rådgivning, der sikrer, at du overholder alle de juridiske regler forbundet med skat.

Kravene til skat i virksomheder er vidt forskellige, og derfor er det vigtigt at have en revisor, der kan rådgive dig om de mange forskellige regler og krav. Det er ikke blot vigtigt for at overholde alle kravene, men du kan samtidig også få indsigt i de muligheder du har, for at mindske din skat og udgifter.

Vores revisorer er højtkvalificerede og kan rådgive om skatteregler i Danmark såvel som internationalt. Vi kan ikke kun hjælpe med skatterådgivning, men også alle de andre økonomiske processer i din virksomhed. Vi kan eksempelvis hjælpe med den løbende drift, og vi har kompetencer inden for bogføring, lønadministration, momsindberetning, køb og salg af virksomheder og ejendomme, generationsskifte, omdannelse af virksomheder og meget andet, hvor vi altid har fokus på de skattemæssige forhold ved disse aktiviteter. Herved kan vi hjælpe din virksomhed med skatteoptimering på kort og lang sigt, så din skat holdes så lav som mulig.

Vores ydelser

Hvorfor skatterådgivning

Som virksomhedsejer kan det hurtigt blive uoverskueligt med alle de mange forskellige krav. Her kan vores revisorer svare og behandle alle de spørgsmål, du måtte have:

  • Hvordan skal du indberette B-skat i enkeltmandsvirksomheder?
  • Hvordan kan du omdanne din virksomhed til ApS eller A/S uden beskatning?
  • Hvordan beskattes salg af virksomheden?
  • Hvordan forgår skat, når du er selvstændig?
  • Hvordan er skattereglerne for fusioner?
  • Hvordan fungerer skat for holdingselskaber?
  • Hvordan indberetter du din virksomhedsskat?

Vores revisorer sørger for at have styr på disse og mange andre spørgsmål, så du kan have fokus på det vigtigste, nemlig driften af din virksomhed. Herved kan vi være din rådgivende og/eller udførende samarbejdspartner, der står klar til at yde tæt sparring, når du har spørgsmål til dine økonomiske forhold i virksomheden.

Vores DNA

Nærværende skatterådgivning til virksomheder

Nærrevisions speciale er at levere en rådgivning og et højt fagligt niveau. Hos Nærrevision forstår vi vigtigheden af et tæt og personligt samarbejde, så her får du altid en fast tilknyttet revisor, så du ikke behøver fortælle om din situation hver gang, du har brug for skatterådgivning.

I stedet vil din revisor lære din virksomhed at kende, så han eller hun altid har indsigt i hele din virksomheds udvikling. Det skaber et tæt samarbejde, hvor du trygt kan komme til os med alle dine spørgsmål, og hvor vi har den nødvendige viden til, at vi kan rådgive dig helt rigtigt ud fra din særlige situation. For I vores erfaring er to virksomheder aldrig helt ens, og derfor skal de naturligvis ikke have den helt samme rådgivning.

Hvis du står med behovet for skatterådgivning, så hører vi gerne fra dig, så vi kan tale om dine udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular her.