Din revisorvirksomhed med solid brancheforståelse

Hos Nærrevision får du en revisionsvirksomhed med flere års erfaring inden for revisionsopgaver og en solid brancheforståelse.

At håndtere en virksomheds regnskaber og bogføring er et stort ansvar. Ud over en struktureret tilgang og en forståelse for virksomhedens økonomi, deres finansielle muligheder samt hvilke udfordringer der kan opstå, så handler det i lige så høj grad om tillid til din revisor.

Der findes et utal af revisionsvirksomheder i Danmark og det kan være lidt af en jungle, at vælge hvilken revisorvirksomhed du ønsker, skal stå med ansvaret for din virksomheds økonomi. Derudover er det vigtigt, at du ikke blot føler dig som et nummer i rækken og skal forholde dig til et hav af fagtermer, som kan være svære at forstå.

Vores ydelser

Hos de store revisionsvirksomheder i Danmark har de lige så meget styr på debet og kredit, bogføring og økonomisk rådgivning som de mindre, lokale revisionsvirksomheder. Forskellen er, at de store har en større kundeportefølje, og kan derved kan have mindre tid til at sætte sig ind i lige præcis din virksomheds muligheder og udfordringer.

Når du skal vælge en af de mange revisionsvirksomheder i Danmark, så kan det være en god idé at tage en snak med en mindre lokal revisionsvirksomhed. En der kan rådgive og agere som din faste, nærværende samarbejdspartner. En der har tiden til at sætte sig ind i din virksomhed, og som kan rådgive jer fra start til slut.  

En af de mindre, lokale revisionsvirksomheder er Nærrevision. Vi har kontorer i Hillerød og Frederiksværk og har et solidt kendskab til lokalområdet. Hos Nærrevision handler det om mere end et regneark og en stor lommeregner. Vi forstår vigtigheden i den tillid, som du giver os når du overlader virksomhedens økonomi i hænderne på os. Derfor vil du også få en revisor, som er Deltagende, Nærværende og Ansvarlig. For dette er Nærrevisions DNA.

Vores DNA

Din faste revisionsvirksomhed

Med Nærrevision som din revisionsvirksomhed er du ikke blot et nummer i rækken. Hos os får du tilknyttet en fast revisor, da vi gerne vil sikre os de bedste muligheder for en tæt og nærværende arbejdsrelation, og som sætter sig ind i lige præcis din virksomheds situation. Vi kan garantere den bedste bogføring og revisor rådgivning, da vi investerer os i vores samarbejde, så vi skaber den nødvendige tillid, til at kunne forstå alle aspekter af din forretning.

Når vi starter et samarbejde med dig, så vil vores fokus altid være lige præcis din virksomheds situation, og hvordan vi kan skabe den bedste indsigt og klarhed over din virksomheds økonomi. Derved er vi med til, at give dig et bedre overblik over din virksomheds omsætning, driftsbudgetter, omkostninger og indtægtspotentiale.

Som revisionsvirksomhed lægger vi samtidig stor vægt på at være en aktiv deltagende samarbejdspartner, da vi herved kan rådgive dig bedst muligt. Vi brænder lige så meget for din virksomhed, som for vores eget fag, så om det omhandler muligheder for virksomheden eller mere almindelige revisionsopgaver, så står vi altid klar til at vejlede dig bedst muligt. For når alt kommer til alt, så har vi samme mål. At skabe positive resultater for din virksomhed, så vi i fællesskab kan udfylde din virksomheds potentiale.

Og det med at vi i fællesskab arbejder mod at opfylde jeres potentiale handler i lige så høj grad om, at tage ansvar. Ansvar for at du har en tiltro til, at det udførte arbejde er af høj kvalitet. Ansvar for et nærværende samarbejde. Ansvar for at efterleve, og ikke mindst respektere, vores kunders situation og ønsker.

For i sidste ende er en revisionsvirksomheds arbejde kun lige så meget værd, som den tiltro du som virksomhed har til, at vores arbejde er udført korrekt og med omhu. 

Dette mener vi er nødvendigt for at give den bedste service til vores kunder – altid.